La bellesa ens contagia d’alegria

 

Fullejant una revista local, em vaig aturar a la pàgina 3 perquè el títol “La bellesa ens contagia d’alegria” em va cautivar. A més, el subtítol deia així: “envoltar-nos de coses boniques ens ajuda a ser més feliços” No em vaig poder sentir més identificada!

 

Tal com ho veig jo, no només ens contagia d’alegria. També fa que els nostres ulls es “relaxin”, que deixin de mirar d’un lloc cap a l’altre per aturar-se uns instants….millor si fossin uns minuts!  És com si els ulls poguessin descansar en l’armonia que proporciona quelcom realment bell.

 

No sé com us sentiu vosaltres, però jo quan m’aturo a observar quelcom que –per mi-  és bonic, em sento com recomfortada, como si tot al meu voltat es suavitzés i fós més amable. I sento com un somriure es dibuixa de manera inconscient a la meva cara.

 

Per aquest motiu vaig decidir posar un petit centre de flors preservades a la taula on treballo amb l’ordinador. Em produia una sesació de pau i tranquilitat. Em va agradar aquesta sensació i vaig regalar alguns centres de flors preservades a algunes de les meves amigues per a compartir la sensació. Sembla que a elles els va passar el mateix: diuen que a l’oficina els dona com un respir, senten l’amabilitat de les flors.

 

I és que és això mateix, les flors ens provoquen aquesta sensació de suavitat, tendresa, delicadesa, amabilitat, armonia… quines sensacions us provoquen a vosaltres?

centre de flors preservades. Terrassa

https://www.sempreviva.es/ca/1080-2/

 

 

Doncs sí! S’han acabat les vacances I torno arrencar amb energia renovada! De ben segur que aquesta temporada estarà plena d’encàrrecs i regals bonics amb flors preservades. De ben segur que tindré ocasió de conèixer un munt de núvies i persones que deixaran empremta. Cada persona deixa el seu granet de sorra a la platja de le meva vida.

En aquests dies de descans he tingut moments per llegir, descansar, pensar, xerrar amb els amics, passejar i gaudir de la natura.

Coses ideals per a fer un RESERT dels de veritat. Quan descanses, deixes espai en la ment per a que entrin noves idees. Així ho diuen els que hi entenen de Feng Shui: hem de deixar sortir per a que pugui entrar quelcom nou. Jo ho plantejo així per a (gairebé) tots els àmbits de la vida. De manera que en aquests dies de descans he tingut l’oportuniat d’esponjar la ment per veure-hi amb més claredat i tenir millor visió.

Regalos bonitos con flores preservadas

                                                          Vuelta al trabajo con una sonrisa

Plantejo la temporada amb nous reptes i il.lusions, i sempre, amb un somriure!

 

 

 

 

És la Maria, de Girona. Ha anat a fer-se la prova del vestit de núvia i a la botiga li han ensenyat un ram de núvia fet amb flors preservades. El ram el l’havíem deixat a la botiga Cymbelline de Girona (http://www.nuviesblanc.com ) unes setmanes enrere. Una botiga amb uns vestits preciosos! De fet, en vaig veure un tan bonic que em van agafar unes ganes boges de casar-me.  L’Anna, la propietària, em va atendre de manera molt cordial i li  vam deixar el ram preservat  com a mostra per les clientes. I després, vam aprofitar per fer un volt per Girona, que és una ciutat que em té el cor robat.

Tornem a la Maria… que queda enamorada del ram. No falta gaire temps per al casament i encara no ha decidit quin estil de ram de núvia portarà. Ha estat com casual veure aquest ram a la botiga de núvies de Girona.

Així que em truca de seguida i em pregunta una mica apurada si encara estaria a temps d’encarregar-ne un. Li ha agradat tant el de la botiga que el vol igual, li ha semblat com fet a mida dels seus gustos. Amb tons dolços i suaus. I diu que també li agradaria un detall per al cabell a joc amb les flors del ram.

Sembla que la Maria queda tan contenta amb el seu ram, que ens escriu aquestes paraules al portal Bodas.net:

Me puse en contacto con María a través de la tienda donde me compré el vestido, buscaba un ramo que pudiera guardar como recuerdo de un día tan especial. Se implicó desde el minuto uno. Aunque nunca nos vimos porque yo vivo en Girona, estuvo pendiente de mi y de lo que quería en todo momento. Además del ramo, le encargué un tocado para el pelo. Todo genial, me encantó y, sobre todo, el trato con María. Gracias por ayudarme en un día tan especial

https://www.bodas.net/floristerias/sempreviva–e116879/opiniones

 

Moltes gràcies Maria! Ha estat un plaer.

 

Mes rams de flors preservades en aquest enlace:  https://www.sempreviva.es/ca/portfoli/rams/

  

 

Sí, sí, el taller de SempreViva està ubicat a Terrassa, a uns 30 km de Barcelona, però aquest ram de flors preservades preservat va viatjar a Bilbao. I és que les flors preservades es poden enviar a qualsevol lloc i arriben perfectament.

De manera que les distàncies No importen.

La Saray em va contactar fa un temps per demanar información sobre rams de núvia fets amb flors preservades. En veure que la comunicación era fluïda i que podríem dissenyar juntes el seu ram tot i la distancia, no s’ho va pensar i em va encarregar el seu ram.

 

Volia un ram de diverses tonalitats i també volia que alguna de les flors fessin joc amb el seu cabell de color fucsia. A banda de ser vistós, volia que alhora tingués un to romàntic “com les dues vessants diferents de la meva personalitat” em va dir. És cert, una cosa no exclou l’altra. Així són les personalitats de cadascú, amb diferents característiques –fins i tot de vegades aparantment oposades-  que acaben conjugant una personalitat única i irrepetible.

Vaig captar de seguida el que volia transmetre la Saray amb el seu ram i ella va quedar tan encantada amb el resultat que va escriure el següent comentari al portal Bodas.net :

 

¡Excelente! Recomendable al 100%

Sin duda, una de las mejores decisiones que tomé fue contar con el trabajo de María. No sólo me hizo un ramo a mi medida y precioso (además de la réplica y demás cosas que le pedí) sino que fue en todo momento contándome lo que iba haciendo con fotos y vídeos por si algo no me convencía. Tengo que decir que tras la primera charla e intercambio de unas fotos, captó exactamente lo que le pedí y no modifiqué nada de lo que ella misma fue creando. ¡Muchísimas gracias! Recomendable 100% por su buen hacer, buen trabajo…

https://www.bodas.net/floristerias/sempreviva–e116879/opiniones

 

Ram botoniers i tocado Ramo prendido y tocado

RAM DE FLORS PRESERVADES

 

 

L’elegància del blanc i el verd en un ram de núvia

Què deu tenir aquesta combinació que em sembla tan elegant? Potser es que el que és senzill, és elegant “per se”

Ja ho va dir Coco Chanel: «La senzillesa és la clau de l’elegància». Ella trencar l’estil ostentós i extravagant de la Belle Époque i va imposar un nou estil de moda femenina caracteritzat per la senzillesa. La senzillesa com a base de l’elegància

I és precisament això, de vegades “menys és més”. De ben segur que hi ha un munt de frases que van a parar al mateix concepte. No escriuré un post ple de cites sobre el tema, no us espanteu. Però m’he servit d’un parell de cites per explicar-vos la meva sensació sobre aquest ram.

I aquests tons elegants són els que va escollir la Patrícia per al seu ram de núvia preservat. En lloc de jugar amb els colors, vaig combinar diverses textures per crear un efecte interessant.

Espero que us agradi  el resultat final.  A mi m’encanta…

Gràcies Patricia per la confiança

 

Més rams de núvia a la nostra web https://www.sempreviva.es/ca/casaments2019/

 


 

WhatsApp chat