Ja fa olor de Nadal.
Un cop més, ens ha sorprès com de ràpid estem arrivant al Nadal. Aquest any, fins i tot ens sembla que ha anat encara més de pressa, potser perquè hem tingut pocs dies del fred que ens va introduint en l’ambient nadalenc. 
Aquest anys hem pensat en coses boniques per decorar la vostra llar i els vostres negocis. Aquest és el primer que us ensenyo. N’hi haurà més!!  Esteu atents a les properes publicacions…
Ja sabeu que si voleu quelcom especial i personalitzat només cal que ens escriviu a info@sempreviva.es😊

Arbre de Nadal de sobretaula per adornar aquests dies de nadal. Et durarà molts anys. Fet amb flors preservades, productes naturals i boles de Nadal. El preu del producte es 57 € Alçada aprox 42 cm Diámetre de la base 12-14 cm

 

La bellesa ens contagia d’alegria

 

Fullejant una revista local, em vaig aturar a la pàgina 3 perquè el títol “La bellesa ens contagia d’alegria” em va cautivar. A més, el subtítol deia així: “envoltar-nos de coses boniques ens ajuda a ser més feliços” No em vaig poder sentir més identificada!

 

Tal com ho veig jo, no només ens contagia d’alegria. També fa que els nostres ulls es “relaxin”, que deixin de mirar d’un lloc cap a l’altre per aturar-se uns instants….millor si fossin uns minuts!  És com si els ulls poguessin descansar en l’armonia que proporciona quelcom realment bell.

 

No sé com us sentiu vosaltres, però jo quan m’aturo a observar quelcom que –per mi-  és bonic, em sento com recomfortada, como si tot al meu voltat es suavitzés i fós més amable. I sento com un somriure es dibuixa de manera inconscient a la meva cara.

 

Per aquest motiu vaig decidir posar un petit centre de flors preservades a la taula on treballo amb l’ordinador. Em produia una sesació de pau i tranquilitat. Em va agradar aquesta sensació i vaig regalar alguns centres de flors preservades a algunes de les meves amigues per a compartir la sensació. Sembla que a elles els va passar el mateix: diuen que a l’oficina els dona com un respir, senten l’amabilitat de les flors.

 

I és que és això mateix, les flors ens provoquen aquesta sensació de suavitat, tendresa, delicadesa, amabilitat, armonia… quines sensacions us provoquen a vosaltres?

centre de flors preservades. Terrassa

https://www.sempreviva.es/ca/1080-2/

 

 

Doncs sí! S’han acabat les vacances I torno arrencar amb energia renovada! De ben segur que aquesta temporada estarà plena d’encàrrecs i regals bonics amb flors preservades. De ben segur que tindré ocasió de conèixer un munt de núvies i persones que deixaran empremta. Cada persona deixa el seu granet de sorra a la platja de le meva vida.

En aquests dies de descans he tingut moments per llegir, descansar, pensar, xerrar amb els amics, passejar i gaudir de la natura.

Coses ideals per a fer un RESERT dels de veritat. Quan descanses, deixes espai en la ment per a que entrin noves idees. Així ho diuen els que hi entenen de Feng Shui: hem de deixar sortir per a que pugui entrar quelcom nou. Jo ho plantejo així per a (gairebé) tots els àmbits de la vida. De manera que en aquests dies de descans he tingut l’oportuniat d’esponjar la ment per veure-hi amb més claredat i tenir millor visió.

Regalos bonitos con flores preservadas

                                                          Vuelta al trabajo con una sonrisa

Plantejo la temporada amb nous reptes i il.lusions, i sempre, amb un somriure!

 

 

 

 

És la Maria, de Girona. Ha anat a fer-se la prova del vestit de núvia i a la botiga li han ensenyat un ram de núvia fet amb flors preservades. El ram el l’havíem deixat a la botiga Cymbelline de Girona (http://www.nuviesblanc.com ) unes setmanes enrere. Una botiga amb uns vestits preciosos! De fet, en vaig veure un tan bonic que em van agafar unes ganes boges de casar-me.  L’Anna, la propietària, em va atendre de manera molt cordial i li  vam deixar el ram preservat  com a mostra per les clientes. I després, vam aprofitar per fer un volt per Girona, que és una ciutat que em té el cor robat.

Tornem a la Maria… que queda enamorada del ram. No falta gaire temps per al casament i encara no ha decidit quin estil de ram de núvia portarà. Ha estat com casual veure aquest ram a la botiga de núvies de Girona.

Així que em truca de seguida i em pregunta una mica apurada si encara estaria a temps d’encarregar-ne un. Li ha agradat tant el de la botiga que el vol igual, li ha semblat com fet a mida dels seus gustos. Amb tons dolços i suaus. I diu que també li agradaria un detall per al cabell a joc amb les flors del ram.

Sembla que la Maria queda tan contenta amb el seu ram, que ens escriu aquestes paraules al portal Bodas.net:

Me puse en contacto con María a través de la tienda donde me compré el vestido, buscaba un ramo que pudiera guardar como recuerdo de un día tan especial. Se implicó desde el minuto uno. Aunque nunca nos vimos porque yo vivo en Girona, estuvo pendiente de mi y de lo que quería en todo momento. Además del ramo, le encargué un tocado para el pelo. Todo genial, me encantó y, sobre todo, el trato con María. Gracias por ayudarme en un día tan especial

https://www.bodas.net/floristerias/sempreviva–e116879/opiniones

 

Moltes gràcies Maria! Ha estat un plaer.

 

Mes rams de flors preservades en aquest enlace:  https://www.sempreviva.es/ca/portfoli/rams/

  

WhatsApp chat