FLORS PER A TOTS ELS GUSTOS
¿Tens alguna flor preferida?
 🍃Hi ha qui té molt clar el que li agrada.
🍃Hi ha qui té molt clar el  NO li agrada
🍃Hi ha a qui li agrada Tot… i també
🍃Hi ha qui té el gust restrigit a poques coses
Sigui quin sigui el teu cas, sempre trobaré el ram o el centre de flors que sigui més adequat per a tu.
Com ho faig? Es tracta d’escoltar posant atenció a cada paraula. Es tracta d’observar, de concentrar-se en qui està parlant per entendre mé enllà de les paraules. Per captar formes de ser i esències.
M’encanta aquesta part de la meva feina, ho faig amb cura i il.lusió i em retroalimenta la satisfacció de saber que l’he encertada.
Flores. Terrassa. Sabadell

Decoració de botiga amb flors preservades

Ja s’acosta la temporada de primavera: els arbres comencen a florir, els dies són una mica més llargs, les temperatures van pujant i a les ciutats els aparadors comencen a cambiar el seu look amb més color.

La botiga de lencería i corsetería Gloria Intima va rebent gènere per a la propera temporada i el va exposant al seu aparador. Gloria ha volgut afegir un plus de color a la seva botiga amb uns testos de flors preservades amb tons grocs. El nou gènere, més acolorit, i les flors li donen un aire més estiuenc al seu negoci. Però el millor és que aquesta nova decoració li durarà molt de temps i no haurà d’estar cuidant les plantes o comprant-ne de noves quan es facin malbé. I és que aquest és el gran aventatge de les flors preservades, que llueixen i no demanen cap tipus de cura.  Així que ara la Glòria té un tema menys del que s’ha de preocupar en el seu negoci. 

https://www.sempreviva.es/ca/blog-cat/

Caixa amb flors preservades cap a Bilbao!
La Núria va encarregar aquesta caixa de flors preservades per l’aniversari de la seva sogra … i que diguin després que no s’estimen les sogres!
Al cap i a la fi, un estereotip més, això de les sogres.
La meva sogra era estupenda, una gran dona, sempre atenta amb els altres, carinyosa, generosa i sempre disposada. Va ser una gran sogra i una millor àvia. Tots en guardem records entranyables.
De ben segur que també li hagués agradat rebre una caixa de flors com aquesta. 
Caja de regalo con flores preservadas. Terrassa. Sabadell. San Cugat

Caixa amb flors preservades

De vegades ve de gust tenir un detall bonia casa que tingui un significat especial. Tots tenim objectes pels que sentim un afecte especial, coses que ens porten records de moments o de persones estimades. Objectes que es fan somniar o somriure.
És una bona idea posar aquests objectes estimats en algun lloc especial de la casa. Potser en el teu racó preferit, potser en el lloc on passes hores treballant, potser simplement en un lloc al qual sempre se te’n van els ulls. La decoració de casa nostra és com íntima de cadascú i fa que ens sentim a gust a casa. Cal donar-li la importància que es mereix. De manera que si vols decorar casa teva al teu estil per sentir-hi bé, considera la possibilitat de posar-hi algunes flores preservades. A banda de boniques, les flors i les plantes ens acosten a la natura i ens relaxen. Hi ha estudis que així ho afirmen.
L’Anna volia decorar aquesta roda que era especial per ella amb flors preservades per a que lluissin molts anys en algun lloc de casa seva. De manera que després de pintar-la amb molta il.lusió me la va fer arribar i va quedar així de bonica amb les flors preservades. 
Tu pots fer el mateix: si tens un gerro, una sopera antiga, un cofre o qualsevol objecte que et va regalar la teva àvia o que té un significat especial, contacta amb mi i li afegirem un plus per fer-lo encara més especial .
Rueda de bicicleta con flores preservadas. Terrassa. Sabadell. San Cugat

Roda de bicicleta amb flors preservades

Detalle con flores preservadas. Terrassa. Sabadell. San Cugat

Detall de roda amb flors preservades

De sobte va tenir ganes de fer-li una sorpresa a la seva gran amiga. Per coses de la vida, havia marxat a viure lluny, però sentia la necessitat d’expressar que la seva amistat continuava tan viva com sempre; que es mantindria imperturbable tot i la distància.

De manera que va decidir enviar-li un ram de flors preservades. I la veritat, no sé quina de les dues es va quedar més satisfeta: o bé una per la sorpresa inesperada o bé l’altra només de pensar en el somriure i com de contenta hauria estat la seva amiga.

En la vida hi ha moments així. De vegades estem en un costat i de vegades en  l’altre.

…i tu,  ¿com et sents més còmode?   regalant somriures, o rebent sorpreses?

Ram flors preservades. Terrassa
WhatsApp chat