Close

PREGUNTES FREQÜENTS

Formes de contacte i cites concertades


Com puc contactar amb tu?

Si t’ha quedat algun dubte, vols demanar-nos alguna cosa que no has vist a la web o si vols que personalitzem un producte de la web, contacta’ns a través del formulari web, del WhatsApp 677806555 o bé enviant un email a info@sempreviva.es

Puc passar pel teu taller a conèixer la teva feina en directe?

I tant que sí. M’encanta conèixer a les persones que m’encarreguen flors. Les tecnologies són súper-eficaces i em serveixo d’elles, però encara prefereixo mirar als ulls i connectar personalment.
Això sí, hem de concertar visita abans, perquè el taller no està obert al públic en l’horari comercial convencional.

Núvies: rams, preus, encarregar, lliuraments, pagaments


Quins tipus de rams de núvia fas?

Triïs el que triïs, els rams de núvia que t’ofereixo tenen dues característiques inamovibles: són totalment personalitzats i estan fets amb molta dedicació i il·lusió.
Dit això, hauràs de decidir si el teu ram de núvia està fet amb flors fresques o amb flors preservades (sobre les flors preservades tens molta informació en el punt 5 ).
Sobre la forma, tu tries: tipus bouquet o més silvestres. També pots considerar la idea de fer-ho amb forma de cèrcol, o en un cistellet per a sortir del convencional. Decideixis el que decideixis, ha de ser conforme a la teva manera de ser i a l’estil de les noces. El ram ve a ser una expressió més de la teva personalitat.
Els tons i grandària també els pots triar tu. Per descomptat, jo t’ajudo si no ho tens clar.
És a dir, que el teu ram serà totalment personalitzat i segons les teves preferències. I si no ho tens clar no et preocupis, jo et puc assessorar tenint en compte el que capti de la teva personalitat, el vestit, complexió i l’estil de les noces.

Quant costa un ram de núvia?

Aquesta és una pregunta molt oberta, així que la resposta no pot ser-ho menys. Perquè tinguis un punt de partida sobre el qual començar a parlar, un ram de flors fresques pot anar des dels 35-40 euros si és només de paniculata i si és variat a partir de 70-80 euros segons grandària, flors i temporada.
Si ho tries de flors preservades, el preu també oscil·la depenent de la grandària i el tipus de flors que triïs, però has de comptar a partir de 110 euros.

Quins complements fas a joc amb les flors del ram?

Aquí la imaginació és la protagonista, així que tu demana i segur que barrino per a fer el que portes en ment.
El que faig més habitualment són els botoniers o calats (que és el detall que porta a la solapa el nuvi, padrí i qui vosaltres decidiu).

A joc amb el ram també pots demanar algun tocat per al cabell, corones, polseres, rèpliques del ram, detalls per als convidats, per a les mares, etc.

Amb quant temps cal encarregar-lo?

Per a aquesta pregunta tinc dues respostes, depenent de si parlem de flors fresques o preservades.

Si el teu ram serà amb flors fresques, amb una setmana d’antelació seria suficient ( tret que l’agenda estigui tan plena que no em càpiga ni un més)

Si et vas decidir per un ram de flors preservades, la veritat és que amb dues setmanes d’antelació podria fer el teu ram. Sempre intento adaptar-me als tempos, però si vols personalitzar-ho al teu gust i que treballi amb més calma, atenció i dedicació, et recomano uns 2-3 mesos d’antelació.
Quan abans ho encarreguis, abans em reservaré un buit en l’agenda per a tu.

Personalitzes els rams?

Síiii! És el que més m’agrada, l’atenció personalitzada. Poso cura a escoltar-te per a entendre bé què és el que vols. El meu objectiu és ajustar-me el màxim possible a les teves expectatives i que quedis molt contenta… Confesso que la teva satisfacció emplena el flasconet de la meva pròpia felicitat.

Així que explica’m la idea que portes i jo obriré tots els meus sentits per a fer-la realitat.

Com sabré que el meu ram és com jo desitjo?

La resposta a aquesta pregunta aplica solament per als rams de flors preservades.

Comunicació, aquí, és la paraula clau.
Després que m’expliquis com vols que sigui el teu ram, triarem juntes les flors.
Per a això tenim dues opcions: Si véns al taller, genial perquè les veuràs en directe i les triarem allà mateix; però si vius lluny, no et preocupis perquè la tecnologia és la meva sòcia! Fotos, vídeos ,WhatsApp i el que faci falta.

Perquè et sentis segura, abans d’enviar o lliurar-te el ram t’enviaré fotos perquè li donis el vist-i-plau.

És a dir, que estarem en comunicació durant tot el procés.

Com es reserva?

Després d’haver concretat què és el que vols, necessitaré que facis una paga i senyal per a confirmar la reserva.

Com es fa el lliurament / enviament?

Pots acostar-te a recollir el ram al taller, o bé te l’envio per missatger amb un cost de 9 euros (a la península). Si l’enviament és fora de la península, ja ho parlarem.

Com es realitza el pagament?

Pots pagar en efectiu si reculls en el taller o bé per transferència bancària abans de l’enviament del ram.

Decoracions florals de noces


Quin tipus de decoracions faig?

Puc decorar l’església, l’espai de cerimònia, les taules del banquet, el cotxe. Si et ve de gust algun ram per a l’habitació de la núvia per a quan vingui el fotògraf, també. Vols alguna natura morta bonica en un racó? Cap problema. Tu, demana!

Que necessites algun cartell personalitzat de benvinguda en fusta? T’ajudo en això també i li poso unes flors perquè quedi ben bonic

Les decoracions les faig solament a Catalunya. La resta… m’agafa massa lluny!

Les decoracions són amb flor preservada o amb flor fresca?

Com la flor preservada és bastant més cara que la fresca i l’objectiu de la decoració no sol ser que perduri en el temps, se sol fer amb flor fresca.

Ara bé, si has pensat a regalar els centres de taula i, ja posats, que durin, llavors la flor preservada és una opció.

Amb quant de temps cal encarregar-ho?

Si et vols assegurar que la data està disponible, et suggereixo que ho facis amb el màxim temps possible d’anticipació. Ja veus que qui mana és l’agenda! El mínim més mínim seria un mes abans.

Com es realitza el pagament?

Per a confirmar la reserva necessitaré una paga i senyal del 50% del pressupost via transferència bancària i la resta abans del dia del casament.

Botiga online: personalitzar productes, pagaments, enviaments


Quin tipus de producte puc comprar a la botiga online?

Pots comprar rams i centres de flors, elements decoratius per a la paret. Tots ells fets amb flors preservades i amb molt d’afecte.

Tens l’opció que escriguem un missatge personalitzat en nom teu en una targeta ben bonica. És un detall afegit que segur que provocarà un plus d’il·lusió a qui el rebi.

Puc demanar alguna cosa que no surti a la botiga online?

I tant que sí! Escriu-me a través del formulari de la web o envia’m un mail a info@sempreviva.es i explica’m què és el que desitges. M’encanta fer coses diferents. A aquesta mena d’encàrrecs li afegeixo un extra de dedicació

Puc variar alguna cosa dels productes de la botiga online? (grandària, color…)

Sí. Escriu-me a través del formulari de la web o envia’m un mail a info@sempreviva.es i explica’m què és el que desitges canviar: grandària, color, alguna flor. Faré el possible per fer-ho.

Amb quant temps cal encarregar-ho?

Dóna’m 48-72 hores per a recollir-ho o perquè ho lliuri a l’agència de transport. Però tingues en compte que no treballo ni els caps de setmana ni els festius.

Com es realitza el pagament?

Pots pagar a través de la web amb targeta de crèdit o bé per transferència bancària al compte que t’apareix quan estiguis completant la comanda. La comanda començarà a realitzar-se una vegada rebem l’ingrés en compte.

Com es fa el lliurament / enviament?

Tens dues opcions:

  • Pots venir a recollir les teves flors al taller. En aquest cas, en fer la comanda escriu la paraula PORTS en el cupó descompte perquè no se’t cobri el transport.
  • Si prefereixes que t’ho enviï per missatger, has de comptar amb un cost de 9 euros a la península. Si l’enviament és fora de la península, ja en parlarem.

Rebràs notificació quan lliuri les teves flors a l’agència de transport. Ells solen lliurar l’endemà.

Que són flors preservades: característiques i avantatges


Què són les flors preservades?

Les flors preservades són flors 100% naturals que han rebut un tractament perquè durin en el temps. Durant molt de temps mantindran la textura i el color original.

Quant duren?

Per la meva experiència puc dir que duren un mínim de 2 anys. Normalment bastants més si les hi tracta amb cura. Hi ha qui les diu “flors eternes”. Jo, per motius d’honestedat, no m’atreveixo a ratificar tal afirmació, però sí que asseguro que et duraran anys.

Després no es marciran, ni es podriran. Simplement aniran perdent la seva textura original i el seu color. Al cap i a la fi… com totes les coses!

Requereixen manteniment?

Perquè aquesta és una dels grans avantatges d’aquestes flors: No requereixen cap manteniment!

Només has de tenir en compte que cal mantenir-les allunyades de l’aigua i dels ambients habitualment humits.

També evita exposicions prolongades al sol… passaria el que li passa a tot el que està hores al sol: s’assecaria i perdria color més ràpidament.

Quins avantatges tenen sobre les flors fresques?

Ja te n’he explicat algunes: que duren molt més temps que les fresques, que no es marceixen i que no requereixen cap manteniment.

Un altre avantatge molt important de les flors preservades és que com no s’espatllen, les pots tenir a casa algun temps abans de la data assenyalada, amb el que t’evites l’estrès de l’últim moment.

A més no pesen res i són molt fàcils de portar i manejar.

I si ho vols veure en termes de butxaca, gaudiràs durant més temps dels diners invertits.

Estan disponibles en qualsevol estació de l’any?

Sí. Com estan tractades, s’han recol·lectat en el seu moment i s’han conservat, les pots tenir en qualsevol estació de l’any.

Totes les flors estan disponibles en format preservat?

Hi ha moltes flors i fulles que poden rebre aquest tractament, però no totes… almenys de moment. Si vols saber sobre alguna en concret, pregunta-m’ho i t’ho confirmo.

Per què les flors preservades són sostenibles?


Abans de començar a parlar de sostenibilitat, hauríem de preguntar-nos sobre el significat de la paraula.

Ser sostenible significa assegurar les necessitats del present sense comprometre les necessitats de futures generacions, garantint l’equilibri entre el creixement econònim, la cura del medi ambient i el benestar social.

Sabies que les flors preservades poden durar unes 100 vegades més que les fresques?

Per exemple, et compres un arranjament floral de roses fresques… quant et durarà? 7, o 10 dies si en tens molta cura. Doncs el mateix arranjament en flors preservades et duraria 10 x 100= 1.000 dies, que ve a ser més de dos anys i mig… i a banda, sense la fase de macir-se i posar-se lletges.

I això que suposa en sostenibilitat?

Doncs que reduim la producció, juntament amb la seva despesa energètica associada i la contaminació del sòl a causa de cultius intensius i la contaminació produïda pel transport.

A banda, són rentables perquè com que no es marceixen, no es produeixen pèrdues durant el transport, ni durant l’emmagatzemate, ni en la revenda. És a dir, produeixen 0% de 0% de malbarataments. Tota flor que surt tractada al mercat arriba en bon estat al seu destinatari.

De manera que, encara que pugui semblar que les flors preservades són més cares que les fresques, en realitat no és així. Un arranjament o un ram de flors preservades és una inversió duradora. Pagues els teus diners una vegada, i a gaudir-ne durant anys!

Tallers florals


A qui van dirigits?

Els tallers florals van dirigits a persones sense nocions de floristeria però amb ganes de passar-s’ho bé i desconnectar una bona estona. També si vols deixar fluir la teva creativitat, és ideal per a tu. Encara que creguis que no tens creativitat o que la tens endormiscada, t’asseguro que amb el taller se’t desperta.

Quin és l’objectiu?

Em marco tres objectius principals: fer-vos passar una estona molt agradable, ensenyar-vos unes tècniques bàsiques que podreu aplicar després a les vostres llars i finalment, però igualment important, crear el temps i l’espai per a deixar fluir tota la vostra creativitat.

Puc organitzar un taller floral per a una festa, comiat de soltera, o celebració?

Per descomptat. Aquest entorn familiar, d’amistat o companys és súper idoni.

En el clima distès que es crea, t’asseguro que es genera molt bon ambient i que és una activitat que us queda gravada en la vostra memòria col·lectiva de grup.

Quant costa un taller?

Depèn del nombre de persones que componguin el grup i del treball que decidim fer.
Surt de dubtes demanant-me un pressupost a info@sempreviva.es

Quantes persones són necessàries per a fer un taller?

Aquí tant el mínim com el màxim són importants per a mi. Un mínim de 8 persones i un màxim de 15 perquè per a mi és imprescindible poder atendre bé a totes les persones que hi participeu.

Abrir chat
Horario de atención de 9:00 a 20:00
Hola
¿En que te puedo ayudar?