Close

Hola! Sóc la Maria Vert.

M’encantaria que les meves flors t’entressin pels ulls però que despertessin els teus sentits, la teva sensibilitat i toquessin el teu cor.

Que quan miris les teves flors sentis que transmeten delicadesa, il.lusió i estima.

No faig rams o centres de flors en serie. M’agrada dedicar-me a cada un amb cura, amor i posar-li tot el sentiment possible.

Crear cada peça diferent. M’agrada que el que t’emportis de la meva botiga sigui únic per a tu, perquè tu també ets una persona única.

El que sóc:
La teva florista de confiança que escolta què t’agrada i com t’agrada.
El que estimo:
Treballar amb flors per aportar felicitat a la vida de les persones.
El que vull:
Que cada vegada que vegis les teves flors se’t dibuixi un somriure a la cara.
El que m’agrada:
Que et sentis feliç o que facis sentir algú feliç algú amb les meves flors.
La meva història amb les flors

Quan era petita, vivíem amb les meves germanes, els meus pares i el meu avi en una casa d’aquelles de tipus anglès amb un pati estret, però llarg. El meu avi cuidava les flors i sempre tenia el jardí preciós. Les meves flors preferides eren les gardenies blanques que ell cuidava amb cura a l’ombra. Però també m’agradava l’elegància de les esbeltes cales blanques i gaudia posant el meu nas dins de les roses intentant absorbir tot el seu perfum dolç.

Se’m donava molt bé tot allò relacionat amb les arts. Dibuixava, pintava; vaig provar amb la ceràmica, amb les flors seques i amb el macramé. Gaudia amb tot allò que significava poder crear amb les mans i els colors. M’encantava envoltar-me de coses boniques; pensava que la bellesa era imprescindible en la vida. Fins i tot fantasejava amb la idea que si en un futur les coses no m’anaven bé, sempre podria portar una flor al cabell per tenir la bellesa ben enganxada a mi.

Quan em vaig fer gran i va arribar el moment d’escollir el meu futur, no vaig tenir en compte el que se’m donava bé i vaig prendre la pràctica decisió d’estudiar quelcom que em permetés “guanyar-me la vida”. Mantenia la meva passió per les meves estones lliures i calmava la meva set creativa anant a una escola local de pintura. Em van proposar ser professora de l’escola, però vaig tornar a no escoltar el meu cor pensant més en motius econòmics que en la meva propia essència. Els anys van anar passant, vaig ser mare de dos éssers extraordinaris i vaig aparcar la meva passió per dedicar-me a ells. Quan van ser més grans, de sobte un dia em vaig descobrir a mi mateixa mirant continuament pàgines web de flors. Aleshores vaig fer el click: No vull continuar desconectada de la meva essència! Podríem dir que per fi vaig fer cas a la meva intuïció. A la tercera va la vençuda! Així que em vaig posar a aprendre amb entusiasme i aquí estic.

La meva essència és bellesa, és llum blanca, és amor, és felicitat per als altres.

Estic aquí per portar una mica de bellesa a la teva vida. Estic a la teva disposició per al que et calgui.

Del 7 al 30 d'agost tanquem per vacances. Podeu fer la vostra comanda, però no la rebreu fins principis de setembre
+
Abrir chat
Horario de atención de 9:00 a 20:00
Hola
¿En que te puedo ayudar?