Close

Rosa de Sant Jordi

 

 

COMPRAR LA ROSA DE SANT JORDI 2020

 

Sí, s’ha postposat el Sant Jordi del 23 d’abril a causa del COVID 19… gairebé entren ganes de plorar!  

 

Moltes persones senten aquesta tradició  molt arrelada en el seu cor i i no els agradaria renunciar a  regalar una rosa el 23 d’abril.

 

Certament, no trobarem paradetes al carrer per anar a comprar la nostra rosa. Però,  si podem comprar qualsevol cosa online i ens la porten a casa, per què no podem comprar una rosa per internet?

 

Com que el preu del transport superaria el valor de la rosa, la meva PROPOSTA és comprar online una rosa preservada.  Per què? perque aquest tipus de rosa natural té el gran valor afegit de durar anys,   de manera que el valor d’aquesta rosa preservada supera el del transport.   A banda, puc pensar en  aquests 5 avantatges:

 

  • Estaràs comprant una rosa diferent d’altres anys i ben especial, perquè durarà anys

 

  • Tindrem la sensació que fins i tot confinats per aquesta amenaça que suposa el COVID 19, hem estat capaços de continuar la tradició de regalar la rosa el 23 d’abril. Som creatius i busquem noves formes!

 

  • Donesvida al comerç de casa i ajudes a que sobrevisqui a aquesta crisi.

 

  • Dones feina als transportistes. En aquests temps, com més persones puguin mantenir la seva feina, millor!

 

  • I t’oblidis del factor sorpresa! Qui rebi la rosa el dia 23 no se l’esperarà i es quedarà amb la boca oberta per dos motius: d’una banda perquè serà totalment inesperat i de l’altra perquè aquestes roses són tan boniques o més que les compraries en una paradeta al carrer.

 

Si et decideixes a  comprar una rosa d’aquestes, reserva-la amb temps!! 

 

La pots demanar ara i com a máxim fins el 21 d’abril l’entreguem el mateix dia de Sant Jordi o un dia abans (el que prefereixis). Envia un email a info@sempreviva.es  o bé compra-la online directament indicant quan la vols rebre.   

 

Si et vols sorprende de  tots els avantatges de les roses preservades, mira això:  https://www.sempreviva.es/ca/blog-cat/

Y aquest és l’enllaç a la nostra botiga on line: https://www.sempreviva.es/es/producto/rosa-preservada-2/

 https://youtu.be/NrQyCVZSrCo

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Abrir chat
Horario de atención de 9:00 a 20:00
Hola
¿En que te puedo ayudar?