Rosa preservada per Sant Jordi en Terrassa

 

Rosa preservada per Sant Jordi en Terrassa

Un any més ja tenim el Sant Jordi ben aprop. Així que ja toca anar pensant el quin llibre ens fa il·lusió llegir i com serà la rosa que regalarem.  De fet, no només tenim la possibilitat de triar llibres, sinó també roses: en primera instància podem triar el color, però també podem escollir entre una rosa bàsica o d’altres més elaborades amb un embolcall diferent o acompanyada d’algun complement.

A SempreViva, aquest any us proposem una rosa preservada vermella, que per aquells que no ho sabeu, és una flor 100% natural que ha rebut un tractament per a que duri molt de temps. (trobareu més informació sobre flors preservades a www.sempreviva.es/blog )    A més, aquest any també us proposem complementar-la si voleu  amb un drac de Sant Jordi molt divertit dissenyat per http://happydays.cat

La Judit de Happydays em va ensenyar aquest drac i em va agradar des del primer moment. Així que hem fet una bonica combinació, com veieu a la foto.

La diada de  Sant Jordi us convido a que passeu a veure “en directe” les nostres roses preservades a la parada que tindrem a l’Avinguda Abat Marcet cantonada amb Voluntàries Olímpiques de Terrasa.

També tindrem roses fresques, i el drac de la Judit, de manera que ho podreu combinar com voldreu.

Us hi espero!

Rosa per Sant Jordi Terrassa

Rosa per Sant Jordi

Votación
Te ha sido de utilidad el artículo?
[Total: 0 Average: 0]
No Comments

Post A Comment
WhatsApp chat