Close
Sempreviva

SEMPREVIVA. US EXPLICO ELS 3 MOTIUS DEL MEU NOM

Quan a la fi un dia vaig decidir que volia emprendre un negoci amb el que era la meva passió i teràpia, que em permetés donar sortida a  la meva creativitat i sobretot que deixés brotar la meva esència, sentir-me viva i en connexió amb mi mateixa, va venir el pas de decidir quin seria el meu nom comercial.

No creieu pas que és una tasca fàcil, ni que de sobte baixa la musa de la inspiració i et diu a cau d’orella quin és el nom més encertat per tu. Tampoc és quelcom que encarreguis a un professional per a que decideixi per tu. Decidir un nom per al teu negoci significa trobar la paraula que et defineix a tu o al teu negoci, que li dóna un significat i caràcter, que a més soni bé, que no estigui ja enregistrat… i un munt de requisits més!

Arribat aquest punt, en un dinar familiar, vam començar amb una pluja d’idees. En van sortir desenes: algunes ben boges, d’altres elegants, algunes impossible de pronunciar, i d’altres divertides (pot ser fins i tot massa)… les vam apuntar totes, després vam descartar  la gran majoria i finalment van quedar un grapadet de candidates. Si voleu que us digui la veritat, ja no en recordo cap. Al final em vaig decidir per SempreViva. Ara us explicaré els tres motius.

El primer motiu és que SempreViva és un nom d’una espècie botànica. En realitat,  diverses espècies amb aspecte totalment diferent porten aquest nom. El que tenen el comú aquestes espècies és que són persistents, resistents i es mantenen vives i ufanoses fins i tot en circumstàncies increïbles. Amb algunes d’aquestes característiques em sento identificada.

El segon motiu del nom SempreViva és que el negoci gira al voltant de les flors preservades, que essent flors naturals, sembla que continuin vives durant mesos i anys. Són flors que perduren en la vida de les persones mantenint vius els records de les circumstàncies en que es van fer servir o es van regalar.

I el tercer motiu de l’elecció d’aquest nom ja és més personal. SempreViva parla de mi mateixa, d’algunes de les característiques de la meva personalitat. D’aquesta guspira interna en búsqueda de quelcom més, quelcom millor, d’aquesta valentia de persistir, de no abandonar, d’aquestes ganes de viure en vida i trascendir a través de l’amor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Abrir chat
Horario de atención de 9:00 a 20:00
Hola
¿En que te puedo ayudar?