Taller floral en festa d’aniversari

Havia de ser l’aniversari dels pares de la Imma i els volia regalar el que més s’estimen: temps amb les persones més properes. Ella volia que els seus pares compartissin aquell dia fet quelcom especial amb els seus amics i la família.

De manera que em va trucar per demanar-me fer un taller en el lloc on s’havia de fer la cel.lebració. Les dones es dedicarien a fer juntes un centre de flors de Nadal per les seves llars i els homes s’organitzarien entre ells per preparar la paella que després menjarien tots junts. D’aquesta original idea en va sortir un dia entranyable, divertit i especial.

Allà vam estar 16 dones. SempreViva va posar a la seva disposició tot el material de manera que poguessin crear un bonic centre de Nadal i elles van posar la seva creativitat i la seva il.lusió.

Un taller floral com aquest té moments molt diferents: quan es donen les pautes bàsicques tothom està atent, amb els ulls ben oberts, sense perdre detall de les explicacions. Quan comencen a crear, es genera un galimaties, s’intercanvien riallades, comentaris divertits, eines i materials: és la il.lusió de començar a crear. Després arriba el moment màgic del silenci, en el què cada persona es concentra en la seva feina combinant colors, formes i textures. I al final del taller, el gratificant somriure en tots els rostres, la satisfacció d’haver creat quelcom propi i l’alegria d’haver compartit aquestes dues o tres hores amb amistats i família.

I jo, m’emporto per mi cada un d’aquests somriures.

3 de desembre 2017

Votación
Te ha sido de utilidad el artículo?
[Total: 0 Average: 0]
No Comments

Post A Comment
WhatsApp chat