TENDÈNCIES RAMS DE NÚVIA 2019

 

TENDÈNCIES RAMS DE NÚVIA 2019

Llegint alguns articles a internet sobre les tendències dels rams de núvia 2019, m’he adonat de diverses coses.

La primera és que no hi ha una única tendència, sinó les que tu vulguis: rams grans i rams minimalistes amb un parell de flors. També rams tipus bouquet i els de cascada de sempre. Rams amb flors grans. Altres que combinen només flors petites, i a més els que proposen una sola flor gran acompanyada de moltes altres de petitones. Hi ha qui proposa rams amb fruits, que em semblen divins. Ara bé, per aquests tingueu en compte que segons quins tipus de fruits us poden tacar el vestit i que algunes fruites poden fer que el vostre ram pesi massa.

Altres propostes continuen apostant per rams informals i silvestres que inclouen elements secs com espigues. 

Una opció que m’ha semblat original i divertida són cistellets de mimbre amb flors.

En qualsevol cas, la meva opinió és que, independentment de les tendències, la núvia ha d’escollir el seu ram en funció de diversos elements.

 

El primer és el tipus de casament: un casament informal acceptarà un tipus de rams que en un casament formal no encaixarien gaire. Un altre punt determinant és el vestit.  Però l’aspecte imprescindible a tenir en compte és la complexió de la núvia. Una núvia alta pot lluir un ram més gran, mentre que a una núvia més aviat petita no li ho aconsellaria.

El que us recomano es que quan vulgueu encarregar el vostre ram de núvia , tingueu una idea general del que us agrada. Però escolteu també els consells de la professional que us farà el ram. De ben segur que entre totes dues surt un ram preciós i la mar d’adequat.

https://www.sempreviva.es/ca/casaments2019/

Ramo de novia

Tendencia ramos de novia 2019

Votación
Te ha sido de utilidad el artículo?
[Total: 0 Average: 0]
No Comments

Post A Comment
WhatsApp chat