Close
Corona de flores para novia

CORONES DE FLORS PER A NÚVIA. - 5 Tips per a triar la teva

D’un temps ençà, les corones de flors per a núvia són tendència.

La veritat és que queden precioses, però al meu entendre, no tot val. Per això, si ja has decidit portar una corona de flors, et deixo 5 tips que t’ajudaran a l’hora de triar la teva corona de flors.

Tip 1- Que siguin de flors preservades. Especialment en èpoques de calor, no voldràs que les flors de la teva corona comencin a posar-se lletges (amb lo maca que estaràs tu). A més, podràs conservar-la durant molt de temps com a record.

Tip 2- Per descomptat, que vagi a conjunt amb el teu ram. Per a això, t’aconsello que la mateixa persona que et faci el ram, et faci també la teva corona de flors.

Tip 3- Tria colors que t’afavoreixin. No a totes ens queden igual de bé els mateixos colors, i com el vestit de núvia sol ser d’un color neutre, aprofita els colors de la corona de flors preservades per a treure’t el màxim partit.

Tip 4– Demana a algú que t’ajudi a mesurar el contorn del teu cap, amb la caiguda que vulguis donar-li a la corona. Pot quedar de manera recta del front cap endarrere o tal vegada prefereixes que tingui una mica de caiguda cap al clatell. Sabent les teves mesures, la corona quedarà perfecta.

Tip 5– Pensa com t’agradaria que fos: si la vols discreta o que jugui un paper més protagonista en el teu look. Pots portar-la tota primeta, tota gruixuda, o ben prima d’una banda i gruixuda per l’altra.

Espero haver-te ajudat en l’elecció de la teva corona de flors perfecta. Segur que et quedarà genial!

Si tens algun dubte sobre corones de flors per a núvia, escriu-me a través de l’email o el formulari de contacte i t’ajudo a acabar de decidir.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Abrir chat
Horario de atención de 9:00 a 20:00
Hola
¿En que te puedo ayudar?

Horario de atención de 9:00 a 20:00