Fira Nuvis

 

El 20 i 21 d’obtubre, SempreViva va exposar les seves flors en un stand de Fira Nuvis de Sabadell.

 

La fira va estar força animada, amb parelles de nuvis recopilant informació sobre els professionals del sector. Joiers, restaurants, fotògrafs, wedding planners, agències de viatges… hi havia de tot. Fins I tot hi va haver alguna desfilada de vestits de núvia i nuvi a la tarda.

 

En el nostre stand vam mostrar rams de núvia amb flors preservades en diferents tonalitats i diferents formats. Vàrem exposar formes noves de rèpliques del ram de núvia i també corones per al cabell. A més, algunes propostes de regals per als convidats fets amb flors preservades.

 

La veritat és que va ser molt interessant introduir el concepte de les flors preservades. Moltes núvies no les coneixien i vàren quedar sorpreses amb els aventatges que els ofereixen aquestes flors per al dia del casament. “És que semblen de veritat!” em deien algunes núvies. I jo els contestava: “Naturalment,  és que són veritat. Només que com que porten un tractament, en comptes de durar un dia duraran anys”. D’aquesta manera, el ram quedarà com a record del dia durant molt de temps. Un altre punt interessant d’optar per un ram de flors preservades és que com que el podeu tenir a casa una setmana abans, eviteu l’estrès que suposa preocuparse del ram aquest dia. No seria la primera vegada que el fotògra ja està amb la núvia i el ram de flors encara per arribar. En aquest dia, quants menys elements que ens generin estrés, millor!

 

Així doncs, ja teniu almenys un parell de motius per decantar-vos per un ram de núvia fets amb flors preservades. 

Us decidiu? 

https://www.sempreviva.es/ca/casaments2019/

 

Votación
Te ha sido de utilidad el artículo?
[Total: 0 Average: 0]
No Comments

Post A Comment
WhatsApp chat